Groepslessen

Beweeg op het ritme van de muziek.

In onze groepslessen beweeg je op een prettige manier op het ritme van de muziek. Elk van deze lessen heeft een specifiek doel: conditie opbouwen, vetverbranding of figuurverbetering. Bij Prisma kan je ook aan Indoor Cycling door.

AANBOD

Figuurtraining

De lessen Figuurtraining kunnen beschouwd worden als basistraining. Hier werken we vooral aan de spierversteviging van je lichaam.

Step & Shape

Tijdens de lessen Step & Shape maak je swingende bewegingen op en rond de step. Deze oefeningen stimuleren je vetverbranding, verbeteren je conditie en verstevigen je lichaam.

Zumba

Wie Zumba zegt, denkt ambiance. Deze groepsles is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans. Ideaal om alles even los te gooien.

Fatburning HIT (High Intensive Training)

Dit is een pittige intervaltraining zonder ingewikkelde choreografie. Conditie, kracht en stretchoefeningen wisselen elkaar af tijdens deze lessen. Fat Burning HIT bevordert je conditie, uithouding en heeft een positief effect op je vetverbranding.

Club Yoga

Las een wekelijks me-time momentje in met Club Yoga. Tijdens deze lessen doen we ontspanningsoefeningen gebaseerd op Yoga, Tai Chi en Pilates. We verbeteren onze ademhaling, lichaamshouding en ontspannen ons lichaam.

Club Power

Wil je fitnessen in groepsverband en dit op meeslepende muziek? Dan is Club Power zeker iets voor jou. Tijdens deze lessen verstevig je je spieren en slank je af. Iedereen kan meedoen.

Indoor Cycling

Indoor fietsen is fietsen op het ritme van de muziek. Door de muziek en de gedreven instructeur ga je in deze lessen grenzen verleggen. De focus ligt op vetverbranding en conditietoename, maar ook op amusement. Elke laatste donderdag van de maand organiseert Prisma een Spinning Special van 77 minuten.

Zumba Kids

Een Zumba Kids-les is de perfecte dansworkout voor kinderen. Ze kunnen zich amuseren en uitleven op de latin muziek met superleuke dansmoves.  In deze les worden basispassen op een speelse manier aangeleerd voor o.a. Salsa, Merengue en hip-hop.

Fitball

Fitball is een efficiënte workout voor alle conditieniveaus. De workout is voornamelijk gericht op blessurepreventie en het verstevigen van de kernspieren. De kernspieren zijn spieren die bevestigd zijn aan je heupen, bekken, onderrug, ribben en schouderbladen. Ze zijn belangrijk voor alle bewegingen en stabiliseren je lichaam. Vooral de rug en buikspieren worden tijdens deze workout getraind.

Stabiliteit – balans – evenwicht

Zumba Toning

Latijns-Amerikaanse muziek combineren met jouw workout? Zumba Toning is de basis van Zumba met standaard pasjes op een leuk en rustiger tempo.

Gewichtsverlies – conditie en veerkracht naar een hoger niveau – versterking spieren

zumba

ZUMBA marathon

ZUMBA marathon tijdens PRISMA opendeurweekend! 

Zondag 9 september 2018 van 10.45 tot 12.15u

UURROOSTER

Uurrooster

uurrooster-groepslessen-2018

Voor de kids

Zuma-kids

Zumba kids is een dansworkout op Latijns-Amerikaanse muziek, met superleuke knotsgekke dansmoves.
Geschikt voor kinderen van 9 t.e.m. 12 jaar.

GRATIS proefles!