Milon cirkel

De Milon Cirkel is ideaal voor iedereen die niet graag sport of die weinig tijd heeft. De spierversteviging en vetverbranding worden meer gestimuleerd dan met een gewone fitnesstraining. Bovendien is het absoluut veilig, snel, efficiënt en erg leuk om te doen. Wij beschikken over 2 verschillende cirkels die verschillende spiergroepen trainen.

Snel fit

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van verschillende volautomatische krachttoestellen en enkele conditietrainingen. Wij raden aan om eerst op te warmen en de cirkel tweemaal uit te voeren per keer. Dit duurt in totaal 44 minuten in de eerste cirkel maar zelfs minder lang in de tweede cirkel.

De fitnessrevolutie

De Milon Cirkel beschikt over toestellen die zich volautomatisch instellen én die in het terugkeren meer weerstand geven dan wat je weggedrukt hebt. Dit noemt men exentrisch trainen. De cirkel wordt meestal in groep uitgevoerd.

Resultaat

Al na de eerste training voel je resultaat. Deze excentrische training zorgt voor 30% meer spierversteviging. Bovendien verhoogt de Milon Cirkel je stofwisseling 15 keer langer dan een gewone uithoudingstraining.

Praktisch

Na een korte opwarming doe je 2 rondjes in de cirkel. Je kan ook 1 rondje combineren met je normale sportactiviteiten zoals groepslessen, kracht- of cardiotraining. 2 keer per week is ideaal.

Sneller afslanken

De Milon Cirkel dwingt je lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding.

Meer spieropbouw, een beter figuur

Spieren maken slank! Je krijgt dus sneller een beter figuur. Omdat je bij de Milon Cirkel excentrisch traint, krijg je 30% meer spieropbouw op slechts de helft van de tijd met slechts de helft van de inspanning! Je wordt snel slanker, strakker en steviger en dit zonder spierpijn.

person

Preventie & herstel rugklachten

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten. Op de Milon Cirkel kan je ook bij chronische rugklachten veilig je spieren trainen. Je spieren worden op enkele weken tijd tot dubbel zo sterk. Dit geeft een ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat.

Senioren en niet-sportievelingen

Veel mensen hebben kwaaltjes. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen. Dit is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.